
Colectare deseuri periculoase si nepericuloase
Dezinsecție
Dezinfecție
Deratizare
Coșerit
Oferim servicii de colectare, transport si eliminare sau tratare a deseurilor industriale.
Industrie(automotive, fabricarea produselor chimice etc): deseuri periculoase, nepericuloase si reciclabile care provin din industria de automotive, productia textila productia incaltaminte si diferite fabrici: emulsii, deseuri lichide periculoase, deseuri solide periculoase si nepericuloase, material absorbant, lichide, lemn contaminat, hartie contaminata, span, reziduri solutii chimice, hidrocarburi, cartuse imprimante, cabluri din industria automotive, resturi de plastic, banda de izolat, cleiuri, grasimi, uleiuri, tabla inox , tabla aluminiu, profile, hartie, plastic, hidrocarburi, grasimi, ambalaj contaminat, etc.
Tipografii, serigrafie si productie publicitara: cerneluri, fixator, ambalaj contaminat, material absorbant contaminat, revelator, placi de aluminiu, filme tipografice uzate, cartuse imprimante folosite, hartie contaminata, lichide chimice si toxice, etc.
Service-uri auto: uleiuri uzate filtre de ulei uzate, filtru de aer si motorina uzat, material absorbant contaminat, ambalaj contaminat, baterii uzate, catalizatori uzati, diferite deseuri periculoase.
Colectare deseuri alimentare
Oferim servicii de colectare, transport deseuri din industria alimentara, subproduse nedestinate consumului uman( SNCU)
– Restaurante: alimente expirate, mezeluri expirate, marfă non-conformă, produse din carne expirate, etc.
– Magazine alimentare, Marketuri:alimente expirate, mezeluri expirate, marfă non-conformă, alimente confiscate. etc.
– Brutarii și patiserii: materie primă expirată sau non conformă, uleiuri uzate, grasimi, etc.
– Fast food-uri: alimente expirate,mezeluri expirate, marfă non-conformă, ulei alimentar uzat, etc.
– Pensiuni: alimente expirate, mezeluri expirate, etc.
– Hoteluri: alimente expirate, mezeluri expirate, marfă non-conformă, etc
ferim servicii de colectare, transport si eliminare deșeuri care provin din industria farmaceutică.
– Farmacii: medicamente expirate, confiscate, lichide și solide(vaccinuri expirate produse folosite la chimioterapie) expirate, mănusi contaminate, substanțe chimice folosite sau expirate , șervetele contaminate, pahare de plastic folosite, etc.
– Depozite farmacii: medicamente lichide și solide expirate, vaccinuri, produse deterioarate, ambalaj contaminat, etc.
– Plafare: produse expirate sau contaminate, manusi si pahare folosite, produse nonconforme, medicamente expirate, etc.
Colectare deseuri cosmetica – frizerii
Oferim servicii de colectare, transport deșeuri care provin din frizerii saloanele de cosmetică și înfrumusetare.
– Salonane cosmetica si infrumusetare: ambalaj contaminat, sticle cu chimicale, toata gama de vopsea și acetonă toxice, mănuși folosite, produse expirate, etc.
– Frizerii: ambalaj contaminat, sticle cu chimicale, păr, etc.
Colectare deseuri veterinare
Oferim servicii de colectare, transport și eliminare deșeuri veterinare.
– Cabinete veterinare: cadavre animale, chimicale periculoase și nepericuloase, material
absorbant contaminat, ambalaj contaminat, etc.
– Ferme agricole : cadavre animale, chimicale periculoase, deseuri solide, dejectii animale, etc
Definiție: dezinsecția este acțiunea de eliminare, prin orice mijloace, a insectelor dăunătoare pentru sănătatea omului, animalelor sau culturilor agricole.
În funcție de natura și scopul ei, o dezinsecție poate fi:
Dezinfecție sau dezinfectare este procesul prin care se urmărește eliminarea majorității microbilor si microorganismelor dăunătoare – fie vegetale, fie animale – de pe un obiect sau de pe o suprafață.
Dezinfectarea este utilizata, in special, in spitale si in cabinetele medicale, restaurante, bucătarii, etc. unde curățenia trebuie sa fie impecabila pentru a nu permite răspândirea microorganismelor si a germenilor patogeni.
Ce metode sunt utilizate in serviciile de dezinfecție? Metodele diferă in funcție de utilitatea încăperilor, dar si de conformația acestora
Printre cele mai des utilizate metode se numără:
Pulverizarea soluțiilor;
Nebulizarea sau “ceata rece”;
Dintre aceste 3 metode s-a dovedit ca nebulizarea are efect superior oricărei alte metode. Deci, pentru a avea succes 100% garantat cu dezinfecția apelează la serviciile companiei noastre si la echipa noastră de profesioniști, care-si vor face treaba ca la carte.
Cristal Gesmina SRL rezolva prin serviciile sale problemele create de rozătoare, care reprezintă un pericol real pentru oameni, atât prin bolile pe care le pot transmite, cat si prin pierderile economice pe care le pot aduce. Firma noastră pune la dispoziția dumneavoastră personal calificat, atestat profesional de firme de profil, dotat cu aparatura moderna, astfel încât sa realizeze un proces de deratizare la standarde europene. Este important de știut ca rozătoarele sunt animale care, pe lângă pagubele considerabile pe care le produc, pot transmit boli grave precum rabia, tifosul, trichinoza, numeroase micoze. De asemenea, trebuie cunoscut ca rozătoarele se înmulțesc rapid, iar o data invazia declanșată, acțiunea de eliminare a acestora va deveni îndelungată si costisitoare. De aceea , un rol foarte important in controlul acestui gen de dăunători îl are acțiunea preventiva.
Cum se efectueaza deratizarea?
In tratamentele de deratizare metoda pe care o aplicam consta in amplasarea de stații de intoxicare, respectând metodologia de lucru si specificul spațiului de tratat. Stațiile de intoxicare pot fi:
Vă oferă servicii de verificare si curățare coșuri de fum cu echipamente moderne și personal calificat.
De ce să apelezi la servicii coșerit autorizate ?
Respectăm toate procedurile de curățare coșuri fum și focare și suntem la curent cu tot ce apare nou în domeniul coșeritului și a coșurilor de fum.
Dispunem de scule profesionale, camere de inspecție video plus alte accesorii.
Eliberăm rapoarte constatatorii și adeverințe de coșerit.
Coșarii noștri au fost instruiți, au dat examene, au practicat coșăritul si în urma îndeplinirii condițiilor impuse, au primit autorizația.
Cunosc principiul de funcționare a unui coș de fum, șemineu, sobă, centrală termică, sobă și alte focare.
Un coșar autorizat cunoaște legislația privind montarea și întreținerea coșurilor de fum
ATENTIE! Curățarea coșurilor de fum nu este opțională!
Guvernul României Hotărâre nr. 537/2007 din 06/06/2007 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 395 din 12/06/2007 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele de prevenire și stingere a incendiilor.
Constituie contravenții la normele de prevenire și stingere a incendiilor următoarele fapte și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei:
neexecutarea verificării, reparării si curățării periodice, cel puțin o dată pe an, a coșurilor pentru evacuarea fumului, precum și nerealizarea elementelor de izolare termică a acestora;
SC CRISTAL GESMINA SRL Vă oferă servicii de verificare si curățare coșuri de fum cu echipamente moderne și personal calificat.